1.Steeds meer eigenaars vinden de weg naar het sociaal verhuurkantoor.

“Laat uw eigendom u niet los? Verhuur gerust aan een Sociaal Verhuurkantoor”, dat is de campagneslogan waarmee sociaal verhuurkantoor Meetjesland zich extra in de kijker zet. Verhuren via een sociaal verhuurkantoor heeft vele voordelen voor eigenaars. De sector is dan ook in steile opmars.

Een sociaal verhuurkantoor huurt woningen op de private huurmarkt om ze daarna te verhuren aan woonbehoeftige gezinnen en alleenstaanden. Het biedt de eigenaar de garantie van een correcte betaling van de huur, het onderhoud van de woning en het overnemen van administratieve en andere beslommeringen, in ruil voor een huurprijs die lager ligt dan de marktprijs.

Een formule die lijkt te werken. In Vlaanderen zijn er een 50-tal sociale verhuurkantoren, goed voor een patrimonium van bijna 8000 woningen. SVK Meetjesland verhuurt er 110. “Steeds meer eigenaars vinden de weg naar verhuren via het sociaal verhuurkantoor”, zegt Ilse Baert.  “Waar vroeger hoofdzakelijk senioren verhuurden aan het SVK, merken we nu dat ook jongere eigenaar-verhuurders bij het SVK aankloppen.  De garantie van gerust verhuren zonder zorgen en met gegarandeerde huuropbrengsten overtuigt hen.” Met de campagne “Verhuur gerust” en een nieuwe huisstijl en logo zet het verhuurkantoor zich nu nog steviger in de verhuurmarkt.

Contactpersoon: Ilse Baert, coördinator SVK Meetjesland vzw, tel. 09/376 71 01, mail info@svkmeetjesland.be, Moeie 16/A – 9900 Eeklo, www.svkmeetjesland.be

Copyright 2019 by DotNetNuke Corporation